OKUL ÖNCESİ

EĞİTİMDE   OYUNUN   ÖNEMİ

Eğitimci  için  oyun alanı   çocuğun  en iyi tanınacağı  alandır. Oyunda   tüm baskılardan  uzak   çocuğun   gerçek kişiliğini   diğer  kişilik  nitelikleri ile  gözleme   fırsatı    bulur.Çocukların gerçek  kişiliği  doğaları   ortaya   çıkar.

Oyun pisikomotor   bilişsel  ve  duygusal   yetenekleri  geliştirir.Oyun esnasında  çocuklar   tüm  duygularını   ve tüm vücutlarını   kullanır.

Çocuklar arsında   bireysel   farklılıklar   vardır.Herçocuğun   gelişimi  kendine  özgüdür.

Her çocuk  tektir.

KSB

Koordinasyon Ve Sportif Beceri

Okul öncesi sınıflarımızda öncelikle sporu sevdirmeyi hedef alan etkinlikler yapıyoruz. Isınma yer hareketleri denge tırmanma sıçrama asılma taban egzersizleri venüsde denge alıştırmaları ve çeşitli   eğitsel  oyunlarla    aktivitemizi   gerçekleştiriyoruz.

Ayrıca konsantrasyon odaklanma dikkat nefes egzersizi gevşeme   ve bedensel   kontrolün   çocuk  üzerinde   etkisi    olan    “çocuk yogasına  “ büyük ölçüde  yer veriyoruz.

ÇOCUKLARDAN   ÖĞRENİLECEK  3 ŞEY  VAR

Nedensiz yere mutlu olabilme

Her zaman meşgul olabilecek bir şeyler bulma

Elde etmek istediği sey için tüm gücüyle mücadele etme

İLKOKUL-ORATOKUL

Okulumuz beden eğitimi  dersi   eğitsel  oyunlar sınıflar arası etkinlik  voleybol   basketbol atletizm  dallarında   eğitim vermektedir.Ayrıca    geleneksel   çocuk oyunları   öğrenerek  eğlenceli vakit geçirmektedirler. Derslerimizde   sınıf  seviyelerine   görede  istasyon çalışmaları   yapılarak sürat denge kuvvet çeviklik   gibi etkinlikler   yapılarak  öz güven değerlendirmesi   yapılmaktadır.

TENİS DERSİ

Okulumuz , ilçemizde  tenis sporunun  ilerlemesinde  büyük pay sahibi olmuştur.Bu  anlayıştan hareketle  okulumuzda  öğrencilerimize  ilkokul 1.sınıf  itibariyle  haftada  1 saat tenis  dersi  yapılmaktadır.Ayrıca   sınıf  sevyelerine göre    forehand –backhand –servis   çalışmalarıyla beraber alıştırma dirilleri   yapılmaktadır.b