01 Kasım 2017

( SEMİNER 2 ARALIK 2017 ) Polat DOĞRU  : 1974'te doğdu,orta ve lise öğretimini Türkiye'nin çeşitli yerlerinde tamamlayıp İstanbul Teknik Üniversite'sini bitirdi. Sosyoloji alanında yüksek lisans çalışmasına devam etmektedir.Öğrenciliği sırasında ilgi duyduğu davranış bilimleri,onu önce eğitim danışmanı,ardından TRT'de program danışmanı ve senaryo/metin yazarı olarak görev yapacak noktaya getirdi. 2000'de tanıştığı Doğan Cüceloğlu'nun ''Ailem ve Yaşam '' programının,yapımcılığını yapmakta ve sunucu olarak ekranı paylaşmaktadır. Danışman ve metin yazarı olarak görev aldığı çeşitli özel sektör ve sivil toplum kuruluşu projeleri için İlk Yardım 112,Çevremize Neler Oluyor? Deprem Dede ve Engelliler,Binaların Sırrı adlı çocuuk hikaye kitapları hazırlamıştır. Doğan Cüceloğlu ile 2011'de İnsan İnsana Sohbetler 1 adlı ortak kitapları yayınlanmıştır. Çeşitli kurumlara danışman ,eğitmen olarak hizmet sunan ve seminerler veren Polat Doğru, evli ve 1 çocuk babasıdır.

(SEMİNER 24 MART 2018 ) Özgür BOLAT : Dr. Özgür Bolat Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesinden mezun oldu.Fulbright ve Türk Eğitim Vakfı bursu ile Harvard Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde yüksek lisans yaptı. Türkiye'ye dönüşünde Boğaziçi Üniversitesinde 2 yıl öğretim üyeliği yaptı. Doktora derecesini Cambridge Üniversitesi Eğitim Fakültesinden aldı. 2007-2008 yılını MIT Sloan School of Management 'ta liderlik alanında dersler alarak ve araştırma yaparak geçirdi. 2007 yılında Yeni Zelanda'da yapılan uluslararası bir konferansta 'En İyi Genç Araştırmacı'ödülünü aldı. Özgür Bolat,şu anda okullara öğrenme ,liderlik ve kültür değişimi konusunda danışmanlık,Hürriyet'te köşe yazarlığı yapmaktadır. Aynı zamanda Örav,TEV,DARÜŞŞAFAKA ve FODER Vakıflarında yönetim kurulu ve dnışma kurulu üyesidir. Özgür Bolat.2008'de okullarda Öğretmen Liderliği Projesini başlatmıştır. Proje 100'den fazla devlet okulunda ve özel okulda uygulanmaktadır.