16 Aralık 2016

Sizlere en iyi hizmeti vermeyi ilke edinmiş olan kurumumuz, çocuğunuzun eğitimindeki gelişmeleri yakından izleyebilmeniz için

internet tabanlı bir sistem kullanmaya başlamıştır.
Öğrencilerin başarılı olmalarının yolu hem evde hem de kurumda yakın ilgi görmelerine bağlıdır.
Bu sistem sayesinde bizler her öğrencimizin eğitim durumunu detaylı bir şekilde inceleyebiliyor .
K12NET ile çocuğunuz hakkında en son eğitim bilgilerine istediğiniz zaman istediğiniz yerden ulaşabilirsiniz.
1- BİLGİSAYARLARDAN
İnternet bağlantısı olan herhangi bir bilgisayardan https://finalokullari.k12net.com
web sitesine girip aşağıda yazılı size özel kullanıcı adı ve şifreyle sisteme bağlanabilirsiniz.
2- AKILLI TELEFON VE TABLETLERDEN
İnternet bağlantısı olan akıllı telefon veya tabletlerinize “Play Store” veya “App Store”den K12NET’in programı olan "Asisto"
uygulamasını indirerek , aşağıda yazılı size özel kullanıcı adı ve şifreyle sisteme bağlanabilirsiniz.
K12NET veya ASİSTO kullanarak;
Ödevleri,
Mesajları,
Duyuruları,
Öğretmenleri,
Okul Ajandasını
Sınav Sonuçlarını
Eksik Konularını
Etütlerini
bilgilerine anında ulaşabilirsiniz.
Sizinle beraber sevgili öğrencimiz de sistemimizi kullanabilmektedir.
En kısa zamanda sisteme bağlanmanızı öneririz.
Her sorunuz için bizlerle irtibata geçebilirsiniz.

www.silifkefinal.k12.tr