18 Mart 2015

Tarihimizin altın sayfalarında yer alan en büyük zaferlerimizden Çanakkale Zaferi’nin 100. yıldönümünde, okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu 18 Mart “Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programın, okulumuzun konferans salonunda gerçekleşti.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Günün anlam ve önemini ile ilgili konuşmayı okulumuzun Kurucu Temsilcisi Sn. NECİP SÜZER yaptı. Süzer konuşmasında :

“Çanakkale Zaferi, Dünya tarihinde bir dönüm noktasının yaşandığı, güç dengelerinin değiştiği, olayların akışı üzerinde Türk ulusunun belirleyici bir rol oynadığı tarihinin en şerefli sayfalarını dolduran bir zaferdir”” dedi.

Okulumuz öğretmenleri ve 11. Sınıf öğrencilerimizin hazırlamış olduğu orotoryo başarıyla sergilendi. Duygu dolu anların yaşandığı program büyük beğeni topladı.

Vatan toprağı için, ay yıldızlı bayrak için; millet için; istiklâlimiz, hürriyetimiz için; bizim için hayatlarının baharında ebediyete kavuşmuş aziz şehitlerimiz, ruhunuz şad, mekânınız cennet olsun! Sizleri saygıyla anıyoruz!