01 Haziran 2014

Baharın gelişini kutlamak ve yoğun bir ders temposunun arasında rahat bir nefes almak için geleneksel olarak düzenlenen bahar şenlikleri coşkuyla geçti.

23 Mayıs günü Uğur Koleji bahçesinde sıra dışı etkinliklerle farklı bir gün yaşandı. Beden Eğitimi Öğretmenleri işbirliğiyle yapılan eğlenceli sportif etkinlikler ve yarışmalar herkesi eğlendirdi.

Sabah zengin bir kahvaltı menüsüyle güne başlayan öğrenciler öğretmenlerinin hazırladığı yarışmalarla eğlencenin tadını çıkardılar.

Oyunlar ilkokul, ortaokul ve lise kategorilerinde ayrı ayrı yapıldı. İlkokul öğrencileri geleneksel çocuk oyunlarını sergilediler. Ortaokul geçmişten günümüze yaşayan yarışmaları oynadılar.

Lise öğrencileri öğretmenleriyle oynadıkları voleybol maçıyla profesyonel voleybolculara taş çıkardılar Eğlenceyle dolu geçen günün sonunda Kurucu Temsilcisi Necip SÜZER;’Yoğun bir ders temposunun arasında eğlenceli bir gün geçirmemizi sağlayan öğretmen arkadaşlarıma ve öğrencilerimize teşekkür ederim” dedi.