13 Haziran 2014

FİNAL OKULLARI 8-A SINIFI ÖĞRENCİLERİ VE 12-A SINIFI ÖĞRENCİLERİ KIZKALESİ KİLİKYA OTEL’DE DÜZENLENEN MEZUNİYET GECESİ İLE ORTAOKULA VE LİSEYE VEDA ETTİLER.

FİNAL OKULLARI, bir eğitim öğretim yılında daha yeni mezunlar vermenin gururunu yaşıyor...

FİNAL OKULLARi 8-A Sınıfı ve 12-A sınıfı öğrencileri, 7 Haziran 2014 Cumartesi akşamı Kilikya Otel’de düzenlenen mezuniyet gecesinde ortaokula ve liseye veda ettiler. Kurucu temsilcisi okul müdürleri, müdür yardımcıları, okul aile birliği ve öğretmenlerin de katıldığı organizasyonda, öğrenci ve veliler unutulmaz bir gece yaşadılar.

Kızkalesi’nin eşsiz manzarasının eşliğinde saat 20.30'da başlayan gece, yemeğin ardından öğrencilerimizin hep birlikte dans ederek, eğlenmesiyle geç saatlere kadar sürdü.