03 Mayıs 2016

Silifke Final Okulları 02-07 Mayıs tarihlerini “Sanat Haftası” olarak belirledi. 3 Mayıs Salı günü Silifke’de bir ilke imza attan Final Okulları öğrencileri Dünyaca ünlü Catherina Johnson’un yazdığı Mamma Mia müzikalini sahnelediler. Gündüz matinesinde Silifke Final Okulları öğrencilerine akşam matinesinde ise Silifke Halkına gösterim yapan öğrenciler hafızalardan kolay silinmeyecek bir güne imza attılar.

“Bizim esas hedefimiz yalnızca başarılı bireyler yetiştirmek değil, akademik başarısını ifade edebilme yeteneği gelişmiş, sosyal, donanımlı bireyler yetiştirmektir” diyen Final Okulları Müd. Sayın Kadir Kaynar tescilli akademik başarılarının tacı olarak gördükleri sosyal etkinliklere ciddiyetle önem verdiklerini vurguladı.

7 Mayıs Cuma akşamı “ Anadolunun Renkleri” adlı sanat aktivitesi ile Silifke Belediyesi Kültür Merkezinde şölen haftasına devam edecek olan Silifke Final Okulları bu özel akşam için de Silifke Halkını misafir olarak kabul edeceğini belirtiyor.

MAMMA MİA