26 Ekim 2019

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 96. Yıl dönümünü  her yıl olduğu gibi bu yıl da Final ailesi olarak  büyük bir coşkuyla  ve gururla kutladık.Okulumuzda geleneksel hale gelen “Final Cumhuriyet Kampı”   ile “Cumhuriyet ateşimiz sönmesin” temasını gecenin  sonunda  kamp ateşi yakarak  ve böylece öğrencilerimize somut  olarak da yaşatarak,  bir doğa bilinci geliştirmemizin yanı sıra Cumhuriyet ruhuyla bütünleştirerek , unutulmayacak  bir şekilde coşku  ve gurur dolu anlar yaşadık. Bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirdiğimiz Final Cumhuriyet Kampı yine Final  Okulları farkıyla  öğrencilerimizin Cumhuriyet bilincini ve ruhunu ,dostluk bilincini ,doğa bilincini  ve de Kamp kültürünü geliştirmekle birlikte  anılarımızda  unutulmazlar arasında yerini aldı...Final daima fark yaratır...

GELENEKSEL CUMHURİYET KAMPIMIZ