» Kurumunuzda kalite anlayışı nasıldır?

Toplumsal bilinci yüksek, işbirliğine, yeniliğe değişime açık toplam kalitenin değişmez ilkesi olan “hep daha iyiye doğru ”en önemli kalite anlayışımızdır.

» Neden sizi tercih edelim ?

-Akademik başarıyı üst düzeyde tutmaya çalıştığımız için

-Gerektiğinde etütler ve bire bir eğitim verildiği için

-Öğrencilerimizin büyük bir alanda güvenli bir şekilde her türlü spor aktiviteleri yapabildikleri için

-Öğrencilerimizin kendilerini ifade edebilen ayakları üzerinde sağlam durabilen sosyal ilişkileri gelişmiş bireyler olarak hayata hazırladığımız için bizi tercih edebilirsiniz.

» Etüt Çalışmalarınız var mıdır ?

Etüt çalışmalarımız öğretmenelerimizin yaptıkları sınavlar sonucunda eksiği tespit edilen öğrenciler için belirlenen zamanlarda birebir çalışma ve eksiğin giderilmesi tamamlanıncaya kadar devam etmektedir.

» Sınav Başarılarınız Nedir ?

Okulumuz bugüne kadar 509 mezun vermiştir.

Tıp Fakültesi: 15

Hukuk Fakültesi: 21

Mühendislik Fakültesi:109

Eczacılık Fakültesi:10

Öğretmenlik Fakültesi:84

İşletme-İktisat-Maliye- Kamu Yön. –Uluslararası işletme:127

Fen –Edebiyat Fakültesi:18

Diğer bölümler:48

» Yabancı diller eğitiminiz nasıl olacak ?

Öğrencilerimiz İngilizce ve Almanca olmak üzere 2 dilde eğitim görmekte olup, Haftalık ders dağılımına bu dersler eklenmiştir.

Bir dil iletişim kurmak için vardır. Ana sınıfından itibaren çocuklarımızla görsel,işitsel, ve konuşma ağırlıklı dersler yapılmaktadır.

» Yabancı dil dersleri hangi sınıf grubuna, haftada kaç saat ders veriliyor?
» Sınıf Mevcıtları Kaç Kişidir?

Sınıf mevcutlarımız; Anasınıfı için 20 kişi, ilkokul için 22 kişi, ortaokul için 24 kişi ve lise için 20 kişi olacak şekilde düzenlenmiştir.